Termeni şi condiţii

Timpul de livrare este de 30-60 minute, acesta se poate modifica in functie de numarul comenzilor si de traficul rutier.

Pozele de pe site sunt cu titlu informativ. Gramajele preparatelor sunt exprimate ca produs finit.

Restaurantul Shanhay Bar isi rezerva dreptul de a modifica preturile fara un anunt in prealabil.

Preparatele pot contine substante alergene. Conform Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European si al Consiliului Europei, din 20 martie 2000, alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:

1. Cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate;

2. Crustacee si produse derivate/lapte si produse derivate (inclusiv lactoza);

3. Oua si produse derivate/peste si produse derivate;

4. Arahide si produse derivate/Soia si produse derivate/Seminte de susan si produse derivate;

5. Fructe cu coaja, adica migdale , si produse derivate;

6. Telina si produse derivate;

7. Seminte de susan si produse derivate/Mustar si produse derivate;

8. Dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru;

9. Lupin si produse derivate/Moluste si produse derivate.

Orice reclamatie privind calitatea mancarii se poate face in maxim 4 ore de la livrarea produsului. Shanhay Bar nu poate fi raspunzator pentru mancarea neconsumata dupa acest interval de 4 ore. Produsele noastre isi pastreaza calitatea pana la 24 de ore, pastrate in frigider.

 Livrăm la domiciliu în Craiova în următoarele zone:

comanda-minma-z1-cva

comanda-minma-z2-cva.


Vezi Shanhay Bar – Zone livrare Craiova într-o hartă mai mare

Livrăm la domiciliu în Timisoara în următoarele zone:


comanda-minma-z1-tra

comanda-minma-z2-tra

Politica de confidentialitate

S.C. ANEXIM COM SRL, în calitate de detinator al domeniului www.shanhay.ro, este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 33196.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Shanhay Bar are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe shanhay.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate.
Astfel, www.shanhay.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale,pana in momentul exercitarii dreptului de opozitie,conform art.15 alin.2 din legea nr.677/2001.
www.shanhay.ro nu promoveaza spam-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.shanhay.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre institutiile statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: SC ANEXIM COM SRL, Str. Secuilor, nr.6, bl.23,sc.1,ap.4,sect.4, Bucuresti .

Bookmark the permalink.

Comments are closed.