Politica de confidentialitate

S.C. ANEXIM COM SRL, în calitate de detinator al domeniului www.shanhay.ro, este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 33196.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Shanhay Bar are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe shanhay.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate.
Astfel, www.shanhay.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale,pana in momentul exercitarii dreptului de opozitie,conform art.15 alin.2 din legea nr.677/2001.
www.shanhay.ro nu promoveaza spam-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.shanhay.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre institutiile statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: SC ANEXIM COM SRL, Str. Secuilor, nr.6, bl.23,sc.1,ap.4,sect.4, Bucuresti .

Comments are closed.